Friday, January 25, 2008

Πατρινό καρναβάλι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.


Θέλω να αναφέρω ένα γεγονός, που πραγματικά μου έκανε εντύπωση στα blogs που διάβαζα.

Οι συγκεκριμενοι blogers δυσφημούν το Πατρινό καρναβάλι ετσι ώστε να αναδείξουν το καρναβάλι του Μοσχάτου!!!Έγραφαν τοσο άσχημα και υποτιμητικά -γενικά για την Πάτρα-λόγια πουμε στενοχώρησαν!!! Εγώ πάντος λέω ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!! Disaster-Aχιλλέας

5 comments:

Ιφιγένεια said...

Κι εγώ μάζι σου !!!
ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ για πάντα !!!
Όλα τα υπόλοιπα είναι φτήνες και κακόγουστες αντιγραφές !!!

Ιφιγένεια said...

Αυτό έλειπε , να μην αφήσω σχόλιο .... ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και σε οποιον αρεσουμε , για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε !!!!

Yiotoula said...

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια προβάλουν όλο και περισσότερο τα καρναβάλια των άλλων πόλεων και υποβιβάζουν της Πάτρας..
Το κακό όμως είναι ότι πολλές φορές ο υποβιβασμός του Πατρινού καρναβαλιού ξεκινάει από τους ίδιους τους συμμετέχοντες (διοργανωτές και καρναβαλιστές) οι οποίοι, δυστυχώς εκμεταλλεύονται την φάση και συμμετέχουν μόνο και μόνο για το κέρδος (υπερτιμημένα κοστούμια, τρελές τιμές σαν είσοδο σε κέντρα κτλ).. Λίγη περισσότερο προσοχή από εμάς τους ίδιους χρειάζεται και δε θα έχει κανεί τίποτα να μας προσάψει!
Παρόλο που δεν είμαι και πολυ fan του καρναβαλιού, το μόνο για το οποίο είμαι σίγουρη, είναι ότι το αυθεντικό καρναβάλι είναι μόνο το Πατρινό! Ότι και αν λένε, και πάλι το καλύτερο θα είναι..

ΠΛΗΡΩΜΑ 191 said...

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!OSOI THEOROYN OTI TO MOSXATO EINAI KALITERO AS ROTISOUN TA PAIDIA TOU MOSXATOU POY IRTHAN STO FETINO TAKSIDI STIN ITALIA STO PUTIGNANO POIOS EXEI TO KALITERO KARNAVALI!!!I PATRINOI TOUS DIDAKSAN POS EINAI TO PRAGMATIKO KARNAVALI

FREE said...

bravo re file auta prepei na grafonatai....!!!!